FJORDBILDER

EPIC FJORDS - Images from the fjords

DE 4 FJORDFYLKENE

Klikk på de ulike fylkene på kartet for bilder og mer informasjon. Under finner du også de viktigste linkene for de fire fjordfylkene.

Møre & Romsdal Sogn & Fjordane Hordaland Rogaland Møre & Romsdal Sogn & Fjordane Hordaland Rogaland

MØRE OG ROMSDAL

Visit Northwest
Åndalsnes & Romsdal
Trollstigen
Geirangerfjorden
Ålesund og Sunnmøre

SOGN OG FJORDANE

Sognefjorden
FjordKysten
Sunnfjord
Stryn & Nordfjord

HORDALAND

Bergen
Nordhordland
Hardanger
Sunnhordland
Voss

ROGALAND

Ryfylke & Lysefjorden
Haugesund & Haugalandet
Region Stavanger
Lysefjorden

Anbefalte fjordcruise på Vestlandet

Fjord Cruise on the NærøyfjordHer har du noen forslag på fjordcruise som du kan oppleve på Vestlandet. Fjords.com anbefaler at du bruker noen dager på turene og stopper opp underveis og opplever det området har å by på av overnatting og mat, opplevelser og aktiviteter. Arrangørene av turene gir deg flere opplysninger om dette sammen med tilbud på overnatting og aktiviteter. De tilbyr også andre fjordcruise på Vestlandet.
Les også: Fjordguide til de Norske Fjordene
 
 
 

Norge i et NøtteskallNorge i et Nøtteskall
Du kan starte denne turen med tog fra Oslo eller Bergen. Turen er levert av Fjord Tours, og er den mest populære rundturen i Norge. Du vil oppleve Bergensbanen mellom Oslo og Bergen. Du vil oppleve Flåmsbana, en av Norges mest spektakulære jernbanestrekninger, fra Myrdal Stasjon til Flåm nede ved Aurlandsfjorden. Du kan bo på noen av Norges flotteste hoteller. Du vil bli med på et fjordcruise på Aurlandsfjorden og Nærøyfjorden (UNESCO Verdensarv). Og du vil kjøre den bratte Stalheimskleiva. "Norge i et Nøtteskall" starter i Oslo eller Bergen og kan oppleves hele året.

 
FJORDS by Visitnorway.com
Credit: Tomasz Furmanek

Fjord Tours - Geirangerfjorden og NærøyfjordenGeirangerfjorden og Nærøyfjorden
Denne turen tar deg til to av Norges vakreste fjorder, Geirangerfjorden og Nærøyfjorden; begge inkludert på UNESCOs verdensarvliste. Du får oppleve Raumabanen med den spektakulære Kyllingbru og den stupbratte Trollveggen, Jugendbyen Ålesund, en reise med Hurtigruten til den trolske Geirangerfjorden og den populære Norge i et nøtteskall® turen mellom Bergen og Oslo. Turen kan startes fra Bergen, Oslo og Ålesund. Sesong: 1. juni til 31.august

 
 

Fjord Tours - Hjørundfjorden og Norge i et nøtteskallHjørundfjorden og Norge i et Nøtteskall
En rundtur med opplevelser av vakre fjorder, naturskjønt landskap og Hurtigruten. Du vil nyte en flott togreise med Raumabanen og Kylling bru, Trollveggen and Jugendbyen Ålesund. Fra Ålesund går reisen med Hurtigruten inn Hjørundfjorden med bratte fjellvegger og små bygdesamfunn. Videre til Bergen med Hurtigruten og den populære Norge i et nøtteskall® turen til Oslo. Turen er tilgjengelig fra Bergen, Oslo og Ålesund. Sesong: 1. september til 31. oktober.

 
 

Sognefjorden i et NøtteskallSognefjorden i et Nøtteskall
Turen fra Bergen til Sognefjorden fra Fjord Tours tar deg med på det beste av de Norske fjordene. Du opplever Sognefjorden, fra kysten til de trange fjordarmene innerst i Sognefjorden. Du kan oppleve brearmene som henger ned fra Jostedalsbreen. Og du kan ta en togtur på en av Norges mest spektakulære jernbaner, Flåmsbana. Du kan også bo på noen av Norges flotteste hoteller, som Kviknes Hotel i Balestrand og Fretheim Hotel i Flåm. Denne fjordturen starter fra Bergen, og kan oppleves fra 1. Mai til 30. Sep.

 
 
 

Hardangerfjorden i et NøtteskallHardangerfjorden i et Nøtteskall
Denne turen fra Fjord Tours tar deg med på en rundreise i Norges frukthage, Hardanger. Du opplever Hardangerfjorden, the Queen of the Fjords. Du vil se pittoreske bygder langs fjorden og et vakkert frodig landskap med fosser, elver og bratte fjell. Båtturen starter i Nordheimsund og stopper ved Herand, Utne, Lofthus, Kinsarvik og Ulvik før den ender opp i Eidfjord. Se video fra deler av fjordturen nedenfor denne artikkelen. Denne fjordturen starter med buss fra Bergen, og kan oppleves fra 1. Mai til 31. Okt.

 
 

Lysefjorden i et NøtteskallLysefjorden i et Nøtteskall
Denne turen fra Fjord Tours tar deg med på et fjordcruise fra Stavanger og inn Lysefjorden til Lysebotn i Ryfylke. Her kan du se kjente turistattrakksjoner som Preikestolen og Kjerag fra fjorden. Preikestolen i Ryfylke i Rogaland er et flatt fjellplatå på ca 25 ganger 25 meter som rager 604 meter over Lysefjorden. Herfra går fjellsidene loddrett ned i Lysefjorden, og man har en fantastisk utsikt innover Lysefjorden og Lysefjordheiene. Hvorfor ikke ta denne turen når du først er i området. Se video fra deler av fjordturen nedenfor denne artikkelen. Denne fjordturen starter fra Stavanger, og kan oppleves fra 1. Mai til 30. Sep.

 
Fjord Tours - Geirangerfjord & Norway in a Nutshell
 
Related Links
Fjords.com Søk
FJORDS pĂĄ Facebook FJORDS pĂĄ Instagram FJORDS pĂĄ Youtube FJORDS pĂĄ Vimeo FJORDS on Twitter
FJORDSHOP

FJORDGUIDE

Fjordguide
Vestlandet

FJORD TOURS

Fjord ToursFjord Tours
Norge i et Nøtteskall
Norge i Bil
Fjord Pass
Hoteller i Norge
Fjordaktiviteter
Opplev Nordlyset

NORGESLINKER

Visit Norway
Book Norway
Midnattsol
Nordlys
Turistveger
Fjellturer

NORGE REISE

Fjord ToursFjord Tours
Fly - Norwegian
Fly - SAS
Fly - Widerøe
Fly - DAT
Båt - Hurtigruten
Båt - Fjordline
Båt - Color Line
Båt - Stena Line
Tog - NSB
Buss - NOR-WAY

The domain Fjords.com for sale

Tilbake til toppen

Fjord Tours - Sognefjord in a Nutshell

Fjordtours.comGeirangerfjord and Norway in a Nutshell by FjordtoursVestlandet

best website stats
Norway in a Nutshell by FjordTours FjordTours Norway