FJORDBILDER

EPIC FJORDS - Images from the fjords

DE 4 FJORDFYLKENE

Klikk på de ulike fylkene på kartet for bilder og mer informasjon. Under finner du også de viktigste linkene for de fire fjordfylkene.

Møre & Romsdal Sogn & Fjordane Hordaland Rogaland Møre & Romsdal Sogn & Fjordane Hordaland Rogaland

MØRE OG ROMSDAL

Visit Northwest
Åndalsnes & Romsdal
Trollstigen
Geirangerfjorden
Ålesund og Sunnmøre

SOGN OG FJORDANE

Sognefjorden
FjordKysten
Sunnfjord
Stryn & Nordfjord

HORDALAND

Bergen
Nordhordland
Hardanger
Sunnhordland
Voss

ROGALAND

Ryfylke & Lysefjorden
Haugesund & Haugalandet
Region Stavanger
Lysefjorden

Fjordspa - Anbefalte Spa-hoteller på Vestlandet

Spa in Fjord Norway - Angvik Gamle Handelssted. Foto: Classicnorway.comNedenfor finner du informasjon om og lenker til fem anbefalte Spa Hotell på Vestlandet. Kombinasjonen av den ville og vakre naturen, de mange aktivitetene du kan gjøre i alle de fire årstidene, et opphold på et luksuriøst hotell og velværefølelsen under og etter en massasje eller en kroppsbehandling er unik. Et opphold på ett av disse hotellene vil gjøre deg godt, både for din kropp og ditt sinn.

Les også: Overnatting på Vestlandet

 

Hotel Union i GeirangerHotel Union, Geiranger
Hotel Union ble bygget i 1891, og har vært i samme familie siden 1899. Dette er et førsteklasses hotell med utsikt over den UNESCO-beskyttede Geirangerfjorden, en av verdens vakreste fjorder. Hotellet ligger i Geiranger i Møre og Romsdal.

Hotel Union tilbyr ansiktsbehandlinger, kroppsbehandlinger, massasje og andre spesielle behandlinger. Ved bassengområdet kan du bade innendørs og utendørs, og slappe av i rolige soner. Sauna gir ny energi både til huden din og tankene dine. For barna er det en egen vannsklie, en grotte og forskjellige spill. Hotellet kan også tilby barnevakt om nødvendig.

Fjord Tours - Hotel Union Geiranger

Angvik Gamle Handelssted, AngvikAngvik Gamle Handelssted, Angvik
Angvik Gamle Handelssted har røtter tilbake til 1500-tallet når seilskipene fra Holland forankret i bukten for å kjøpe tømmer. Hotellet har en høy og unik standard, og er bygget på rester fra den gamle tønnefabrikken. Hotellet ligger i Angvik i Møre og Romsdal.

Badehuset Spa er en stille sone for gjester som ønsker avkobling fra den travle hverdagen. Badehuset Spa består av et stabbur fra 1700-tallet og et moderne nybygg med en flott design. Det er to avdelinger;. "Bad- og Velvære" og "Hud- og kroppspleie".

 
 

Hotel Alexandra, LoenHotel Alexandra, Loen
Hotel Alexandra ligger mellom høye fjell og lange og dype fjorder. Hotellet har tatt imot gjester i over 125 år, og drives fortsatt av samme familie som fra starten i 1884. Hotellet ligger i Loen i Sogn og Fjordane.

Den luksuriøse Bad- og Spa avdelingen tilbyr ansiktsbehandlinger, body-wraps og massasje og et bredt utvalg av andre behandlinger. Du kan også besøke Bad- og Spa fasilitetene uten å ta behandlinger. På hele 3700 kvadratmeter er det bl.a. et stort utendørs svømmebasseng og en innendørs vannsklie. Bassengene er oppvarmet hele året, og utendørsbassenget har ulike massasjer. Hotellet har også innendørs og utendørs jacuzzi, og et innendørs solområde. Det er også flere innendørs og utendørs barnebassenger med vannsklier og fosser.

Fjord Tours - Romantiske Hotell

Rica Nordfjord Hotel, NordfjordeidRica Nordfjord Hotel, Nordfjordeid
Rica Nordfjord Hotel er et godt utgangspunkt for turer i Nordfjord-området. Fra hotellet er har gjestene kort vei til Nordfjord, Norsk Bremuseum i Fjærland, Astruptunet i Jølster (hjemmet til maleren Nikolai Astrup), Folkemuseet på Sandane, Briksdalsbreen og Vestkapp. Hotellet ligger i Nordfjordeid i Sogn og Fjordane.

I Badehuset vil du finne et vakkert saunaområde med finsk badstue, tyrkisk bad, infrarød sauna, isdusj og vanlig dusj. Utenfor er det en jacuzzi med en kapasitet på syv personer. Jacuzzien har en temperatur på 38 grader, og har saltvann og massasjedyser. Inne er det et terapibasseng med 34 graders varme. Spa-avdelingen kan gi deg deilige behandlinger i et av de fire behandlingsrommene. Et av dem har også hydro-massasje bad.

 
 

Solstrand Hotel & Bad, OsøyroSolstrand Hotel & Bad, Osøyro
Solstrand Hotel ligger ved Osøyro nede ved Bjørnefjorden, kun 30 kilometer sør for Bergen. Bjørnefjorden er en arm av Hardangerfjorden, og området er kjent for frukt-tre blomstring i mai, Folgefonna, Vøringsfossen og Steindalsfossen og Baroniet i Rosendal. Solstrand har vært i samme familie gjennom fire generasjoner, og de har bevart en tradisjon med uovertruffen gjestfrihet, tradisjonell mat og en hyggelig og avslappet atmosfære. Hotellet ligger i Osøyro i Hordaland.

Hotellets velværeavdeling har flott utsikt mot fjorden og består av innendørs og utendørs svømmebasseng, terapibad med massasjedyser, badstu, dampbadstu, sanaruim, kaldtvannskulp og trimrom. Solstrand Spa tilbyr massasjer, innpakninger, bad og behandlinger for ansikt og føtter. Og selvsagt har du muligheten for en forfriskende dukkert i fjorden like ved.

Fjord Tours - Solstrand hotel & Bad
Relaterte Linker
Se Fjordspa på et større kart
Fjords.com Søk
FJORDS pĂĄ Facebook FJORDS pĂĄ Instagram FJORDS pĂĄ Youtube FJORDS pĂĄ Vimeo FJORDS on Twitter
FJORDSHOP

FJORDGUIDE

Fjordguide
Vestlandet

FJORD TOURS

Fjord ToursFjord Tours
Norge i et Nøtteskall
Norge i Bil
Fjord Pass
Hoteller i Norge
Fjordaktiviteter
Opplev Nordlyset

NORGESLINKER

Visit Norway
Book Norway
Midnattsol
Nordlys
Turistveger
Fjellturer

NORGE REISE

Fjord ToursFjord Tours
Fly - Norwegian
Fly - SAS
Fly - Widerøe
Fly - DAT
Båt - Hurtigruten
Båt - Fjordline
Båt - Color Line
Båt - Stena Line
Tog - NSB
Buss - NOR-WAY

The domain Fjords.com for sale

Tilbake til toppen

Fjord Tours - Sognefjord in a Nutshell

Fjordtours.comGeirangerfjord and Norway in a Nutshell by FjordtoursVestlandet

best website stats